Resultats de la cerca frase exacta: 296

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. carn vermella
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Carn que presenta un color vermell quan és crua i més fosca quan es cuina. [...]
2. teriyaki (carn marinada i rostida)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
3. carn magra del coll
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coll de xai desossat, obert, aprimat i marcat amb el ganivet per a coure a la planxa o a la brasa. [...]
4. carn entatxonada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
5. carn rostida
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
6. sukiyaki (carn de bou i verdures amb salsa)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
7. carn magra de l'espatlla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Peça de carn de porcí de segona corresponent a l'espatlla desossada. [...]
8. carn magra de la cuixa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Peça de carn de porcí de primera corresponent a la cuixa desossada. [...]
9. tagín de salaó de carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
10. broqueta de carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  1 / 30 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>